منوهای رستوران همانند مٌد هستند، به عبارت دیگر، برخی موارد به منو اضافه می‌شوند و برخی هم حذف می‌گردند، در حالی که برخی دیگر، همچنان به قوت خود باقی هستند (همانند لباس‌های جین آبی یا یک روسری مشکی کوچک). گرایش‌های منوی سال 2018، گروهی از ترکیبات غذایی عجیب به همراه شیوه‌های تهیه به روش قدیمی را تشکیل می‌دهند. در حالی که بسیاری از گرایش‌های منوی سال 2018، گسترش آگاهی روزافزون مشتریان در مورد سلامتی و پایداری زیست‌ محیطی هستند، گرایش‌های دیگر بر مشتریان ماجراجویی تمرکز می‌کنند که هنگامی که برای غذا خوردن بیرون می‌روند، مایلند تا طعم‌ها و مزه‌های جهانی را تجربه کنند. برخی گرایش‌هایی که ذکر شدند، طی چند سال گذشته به محبوبیت دست یافته‌اند که شامل خوراکی‌های الهام گرفته از غذاهای خیابانی، طعم‌های مدیترانه‌ای و غذاهای صبحانه‌ای می‌باشند.
برخی دیگر از این گرایش‌های منوی رستوران شامل غذاهایHawaiian Poke و اصطلاح غذاهای گیاهی هستند. صاحبان رستوران که در پی تازه کردن تصورشان هستند، به منظور ارزشمند کردن کار خود می‌توانند بسیاری از محبوب‌ترین سفارشات را به منویشان وارد کنند.

غذاهای گیاهی منو
غذاهای گیاهی منو
جدیدترین واژة باب روز در تغذیه، غذاهای گیاهی است. این گروه از غذاها با دارا بودن مقادیر اندکی گوشت، لبنیات و فراورده‌های حیوانی دیگر، وسعت بیشتری را نسبت به گیاه‌خواری سنتی یا رژیم‌های گیاهی در بر می‌گیرند. غذاهای گیاهی به علت فواید سلامتی آشکار خوردن میوه‌ها و سبزی‌های بیشتر و نیز به علت اثرات زیست‌محیطی کمتری که بر جا می‌گذارند، نسبت به خوردن گوشت گاو یا حتی ماکیان، محبوب هستند. به عنوان مثال، تخمین زده شده که اثرات وعدة گیاه‌خواری، نصف رژیم غذایی است که گوشت گاو را به طور منظم در خود دارد.
همراه با غذاهای گیاهی منو، گرایش‌های گیاهی گرم دیگری که در سال 2018 در منوهای رستوران، محبوب هستند شامل خوراکی‌های راحتی که با سبزی درست شده‌اند مثل گل‌کلم له‌شده ، ریزوتوی شکوفة کدو و پیتزای دارای پوستة کدو سبز می‌باشند. اگر انتظار دارید چیزهایی مثل کلم‌ بروکلی ، جلبک دریایی ، سبزیجات شلغم و زودلز (رشته‌های فرنگی کدو سبز ) را به عنوان گزینه‌های منظم منو ببینید، دیگر دنبال گزینة گیاهخواری نروید.

غذاهای خیابانی
غذاهای خیابانی
به سختی می‌توان گفت که غذاهای خیابانی، یک گرایش جدید محسوب می‌شود، به عبارت دیگر، غذاهای خیابانی طی چند سال گذشته هم‌زمان با افزایش کامیون‌های غذا، به محبوبیت زیادی دست یافته‌اند. انتظار می‌رود که در سال 2018، غذاهای خیابانی به جایگاه اصلی و واقعی خود برسند. بر طبق گفتة سایت BizBash، غذاهای خیابانی به خاطر رویدادهای خوراکی در هتل‌ها و مراکز کنفرانس، به عبارت دیگر با ارائة ایده‌های منوی باب روز خود که از همبرگرها، سیب‌زمینی سرخ‌شده یا سوپ‌ها و ساندویچ‌ها فراتر می‌روند، به محبوبیت زیادی دست یافته‌اند. به دنبال غذاهای خیابانی که در جهان محبوب هستند مثل کلوچه‌های بلژیکی که با توت‌فرنگی، خامه و شکلات پوشیده شده‌اند، الوت مکزیکی (ذرت کبابی بر روی چوب ذرت که با مایونز پوشیده شده) یا لاهماکون که یک پیتزای نان لواش ترکی است، باشید.

سبک‌ها و ترکیبات پخت مطمئن

سبک‌ها و ترکیبات پخت مطمئن
سال‌های 2014، 2015 و 2016، آمیزه‌ای از شیمی و آشپزی را به خود دیده‌اند. متصدیان بار، مخلوط‌کننده شدند و آشپزی مولکولی در کل کشور در منوها ظهور یافت. تازگی راویولی شفاف و آبجوی دودی از بین رفته و سال 2018، موجب بازگشت به روش‌های پخت قدیمی مثل تخمیر کردن ، عمل‌آوری ، کندپزی یا کباب کردن خواهد شد.
به گفتة مجلة Forbes، سال 2018، علاقة مجدد به میوه‌ها و سبزی‌ها و قصابی صنعتی را با خود به همراه دارد. آشپزها به چیزهایی فراتر از جوجه و گوشت گاو مثل شترمرغ ، گوشت آهو ، گوشت گاومیش و گوشت گوزن شمالی فکر می‌کنند تا گزینه‌های بیگانه‌تری را به منوی خود بیفزایند. به علاوه، آنها در حال تمرکز بر ایدة قصابی بر روی میز هستند، به عبارت دیگر می‌خواهند این آرزوی مشتریان خود را که دوست دارند بدانند که غذایشان از کجا آمده و خواستار خرید محلی هستند، محقق سازند. غذاهای خانگی چه کامبوچای تخمیرشده در محل و آبجوی زنجبیل باشد یا نان خانگی، به ارزش منوهای رستوران می‌افزاید.

غذاهای دریایی پایدار
غذاهای دریایی پایدار
غذاهای دریایی پایدار که در رتبه‌بندی برنامة سالانة پیش‌بینی آشپزی گرم سال 2017 چیست؟ توسط انجمن رستوران ملی، رتبة 5 را به خود اختصاص داده، به مدت چند سال، موضوع داغی بوده است. غذاهای دریایی که در مزرعه پرورش یافته‌اند، به عنوان یک روش دوستدار محیط زیست برای مقابله با صید بی‌رویه، نظر مشتریان زیادی را به خود
جلب کرده‌اند. در مورد سال 2018، به دنبال ماهی کروکر آتلانتیک ، آبی‌ماهی ، ماهی سیاه (تائوگ ) و نیز ماهی تن کلاسیک ، سالمون و ماهی هادوک باشید. غذای دریایی معروف دیگر در سال 2017، پوک هاوایی است (که تلفظ آن، Po-Kay هم است) که یک گرایش داغ و پرسرعت در پیش‌بینی آشپزی سال 2018 بود.
این خوراک که از غذای دریایی خام می‌باشد (معمولاً ماهی تن و اختاپوس ) به همراه برنج و با سس سویا که بر روی آن ریخته شده، سرو می‌شود.
کاهش مواد زائد غذا
در صنعتی که به خاطر مقادیر عظیم مواد زائد غذا معروف است، آشپزهای زرنگ به دنبال راه‌هایی هستند تا کل حیوان یا گیاه را مورد استفاده قرار دهند. در کنار پخت بینی تا دم، پخت ریشه تا برگ نیز یک گرایش در حال ظهور در سال 2018 می‌باشد. نگاهی به پوره‌های ریشه، سالادها و پستوی سبزیجات سبز بیندازید.
آشپزها به دنبال راه‌هایی نیز هستند تا ترکیبات را به صورت چندمنظوره به کار برند. مطابق با مقالة گرایش‌های آشپزی و کوکتل 2017 که توسط مجلة Forbes ارائه شد، جفت‌های غذایی نامعمول مثل چیپس‌های خردشدة کوینو که از پوست‌های تخم‌مرغ ساخته شده، در سال جدید متداول‌تر خواهد شد. این حقیقت، گرایش عمومی بزرگ‌تری از تفکر در مورد محیط زیست و نیز گرایش اشتیاق بیشتر یک مصرف‌کننده به امتحان غذاها و طعم‌های جدید را به دنبال دارد.

طعم‌های مدیترانه‌ای

طعم‌های مدیترانه‌ای
اگر به سال 2013 بازگردیم، می‌بینید که من گفته بودم که طعم‌های مدیترانه‌ای به عنوان گرایش جدیدی در پیش‌بینی آشپزی محسوب می‌شوند. طی چهار سال از آن تاریخ، چاشنی‌هایی مثل انار، زاتار ، سماق، هل و زردچوبه، در مفاهیم چند رستوران، مورد توجه قرار گرفته‌اند. ترکیبات اسرائیلی و خاورمیانه‌ای مثل حمص ، گوشت بره و کفیر (ماست) به طور برجسته‌ای در منوها دیده می‌شوند و رویگردانی منحصر به فردی را از غذاهای متداول‌تر مکزیکی، آسیایی و ایتالیایی نشان می‌دهد.

غذاهای صبحانه‌ای
غذاهای صبحانه‌ای
مک‌دونالدز تنها مفهوم رستوران نیست که در تمام روز، صبحانه ارائه می‌دهد. گرایش‌های غذاهای صبحانه‌ای 2018، آمیزه‌ای از غذاهای کلاسیک صبح (think IHOP) هستند که به غذاهای خیابانی کامیون غذا می‌پیوندند. به دنبال افزودنی‌های قومی مانند چوریزو و چیمیچوری یا ماسالای سیب‌زمینی یا سامائوس پنجابی برای افزودن عطر و طعم به منوهای صبحانه باشید که این افزودنی‌ها را برای ناهار و شام نیز، مطلوب می‌سازند.
کاسه‌های غذا
علیرغم اینکه کاسه‌های غذا در سال‌های 2015 و 2016 در همه جا وجود داشتند، اما محبوبیت آنها رو به کاهش است. کاسه‌ها که از طریق زنجیره‌هایی مانند چیپوتل‌ها به جریان اصلی غذاها راه یافته‌اند، هزاران ترکیب را در بر دارند که موجب کم رنگ شدن غذای بوریتو یا بیبیمباپ کٌره‌ای شده‌اند. کاسه‌های بودا که شامل سبزیجات تازه، برنج و ادویه‌جات هستند نیز محبوبیت زیادی به دست آورده‌اند چرا که هنگامی که مصرف‌کنندگان برای شام بیرون می‌روند، به گزینه‌های غذایی سالم‌تر توجه دارند. کاسه‌ها می‌توانند برای صبحانه، ناهار یا شام مورد استفاده قرار گیرند. آنها می‌توانند شیرین یا خوش‌طعم و یا هر دو باشند. سایت WellandGood.com عنوان می‌کند که محبوبیت کاسه‌ها در منوهای رستوران تاحدی به علت گرایش‌های مصرف‌کننده به سمت گزینه‌های غذایی سالم است.
کاسه‌ها از قدیم مقادیر زیاد میوه و سبزی تازه، غلات کامل و پروتئین اندک را به نمایش می‌گذاشت.
شفافیت 
یک نشانة شام هزارساله، میل به دانستن تا حد امکان هر چه بیشتر در مورد این است که غذاهای رستوران‌ها از کجا می‌آیند. چگونه پرورش داده می‌شوند؟ آیا با علف تغذیه شده‌اند؟ آیا از قفس آزاد بوده‌اند؟ ارگانیک هستند؟ آیا حاوی آنتی‌بیوتیک‌ها یا GMO ها هستند؟ آیا به صورت اخلاقی رشد کرده یا پرورش داده شده و آیا کارگران در مزارع با اخلاقیات رفتار می‌کنند؟ آیا عملیات مزرعه‌داری پایدار به کار رفته است؟ هر چه رستوران‌ها بتوانند بیشتر در مورد ترکیبات منو به مشتریان خود اطلاعات بدهند، بهتر است. ذکر اینکه ترکیبات غذایی از کجا می‌آیند و چگونه پرورش داده شده و عمل‌آوری می‌شوند، روش خوبی برای ایجاد حس اعتماد در مصرف‌کنندگان و افزودن ارزش به نام و عنوان تجاری رستوران می‌باشد.
پیتزا
مصرف پیتزا که یک غذای آمریکایی کلاسیک محسوب می‌شود، در سال 2016 بالاترین میزان در طی چهار سال اخیر در ایالات متحده بوده است. انتظار افزایش گزینه‌های فست‌فود و پیتزای گاه به گاهی که سریع آماده می‌شود را داشته باشید. حتی با وجود تأکید روزافزون بر سلامت و طول عمر، راحتی و مزه هنوز دو عنصر مهم در تجربة غذایی مصرف‌کننده محسوب می‌شوند. پیتزا هر دوی این چیزها را با قیمتی مناسب ارائه می‌دهد. در حالی که زنجیره‌های پیتزای فست‌فود مثل شرکت پیزاهات و دومینوز همچنان به فروش‌های مداوم توجه دارند، رستوران‌های مستقل می‌توانند گرایشات رستورانی زیادی مثل پیش‌غذای پیتزا که شامل پنیر و گوشت‌های صنعتی هستند، غذاهای پیتزایی گیاهی دوستداران گیاهخواری یا یک تارت پیتزای غذاهای دریایی عالی را برای رویدادهای غذایی به غذای پیتزا بیفزایند.
سال 2018 در حال تبدیل شدن به یکی از نوآورانه‌ترین سال‌هایی است که گرایشات منوها به خود دیده‌اند. آشپزها از روش‌های پخت سنتی مثل کباب کردن و پختن با آتش ملایم با ترکیباتی عیرمعمول مثل شترمرغ و گوشت گاومیش استقبال می‌کنند. تمرکز ملی مجدد بر کیفیت به جای کمیت، موجب پدید آمدن غذاهای خاص گیاهی شده که سال‌ها پیش تنها به گیاه‌خواران ارائه می‌شد. کامیون‌های غذا محبوبیت یافته‌اند و غذاهای خیابانی این کامیون‌ها به درون سالن‌های غذاخوری رستوران‌های رسمی راه یافته‌اند.
آمیزش قومی طعم‌های سراسر جهان بدون شک به تأثیر خود بر گزینه‌های غذایی در سال‌های پیش‌رو ادامه خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *