10 سرآشپز برتر دنیا

 In دانستنیها

در نظر افرادی که ذهن و قلبشان بیشتر تحت تأثیر معده‌تان است، یک غذای لذیذ و مطبوع حتی می‌تواند تاریک‌ترین روزها را با یک تلنگر روشن سازد. دیده شده که در دوران امروز که همه نوع کتاب‌های دستورالعمل پخت، شوهای تلویزیونی آشپزی و وب‌سایت‌های آشپزی وجود دارند، وسواس به غذا بسیار مشهودتر است. و چگونه می‌توانید آن چهره‌های بزرگی که در اصل الهام‌بخش‌تان در تهیه، خوردن و حتی فکر کردن به غذا می‌باشند، از یاد ببرید؟ درست است، آشپزها! آشپزها، افرادی دیوانة غذا هستند که مسلماً بر دنیای آشپزی مسلط می‌باشند.
غذاهای اقصی نقاط جهان، سراسر شادی و خرسندی هستند و توسط اعجاب‌انگیزترین دستان بزرگ‌ترین آشپزهای سراسر جهان تهیه می‌شوند، ساده بگوییم این غذاها سراسر شور و هیجان هستند. اما البته ما باید به تمامی آشپزهایی که غذاهایی را آماده می‌کنند که لذت آشپزی را به تمام مردم سراسر جهان ارائه می‌دهند، اعتبار بخشیم. هرگز فراموش نکنید که از آشپز تشکر نمایید. در اینجا فهرست ده نفر از بهترین آشپزها از سراسر جهان که با غذاهای خود، رضایت شکم‌تان را فراهم می‌آورند و به ندرت مورد تقدیر و تشکر واقع می‌شوند را ارائه می‌دهیم. آنها تأثیرگذارترین و بهترین آشپزهایی هستند که تاکنون وجود داشته‌اند و هنوز هم بر جهان آشپزی مسلط هستند و حسی فوق‌العاده از طعم و مزه را برای همه فراهم می‌آورند. نگاهی بیندازید.

10 سرآشپز برتر دنیا

10. آنتونی بوردین
آنتونی بوردین، یک آشپز آمریکایی و سرآشپز اجرایی رستوران Brasserie Les Halles در نیویورک است. بوردین بیست

سال پیش با ظرفشویی آغاز به کار کرد، بعد از آن، یک آشپز خطی ، سپس یک آشپز سوس و در نهایت یک سرآشپز شد. او یک نویسندة کتاب‌های داستانی و غیرداستانی است. آنتونی، روش بسیار منحصر به فرد خود را در تهیة غذا دارد و از امتحان کردن این غذاها لذت می‌برد. این مرد خاص که مؤلف کتاب “آشپزخانة سری: مخاطرات نقطه ضعف آشپزی” است، به غذا عشق می‌ورزد. او از زمان برگزاری شوهای آشپزی تا راه‌اندازی وبلاگ شخصی خودش، کشف کرد که هر غذای مهم و جدیدی ممکن است که هر لحظه به دست آید و از این رو، او یکی از بهترین‌های روی کرة زمین است.

10 سرآشپز برتر دنیا

9. پاول بوکوس
پاول بوکوس “پدر هنر آشپزی” در فرانسه نامیده می‌شود. او برای چندین سال، نماد آشپزی بوده است. بوکوس، سفیر غذای معاصر فرانسوی بود و یکی از بهترین آشپزانی بود که با آشپزی نوول که برخلاف آشپزی سنتی، یک آشپزی باشکوه محسوب نمی‌شود چون برای ترکیبات تازة دارای کیفیت خوب، ارزش قائل است، آشنا بود. او نه تنها پادشاه آشپزی بود بلکه بدین علت که به طور کامل به شاگردان خود آموزش می‌داد تا سرآشپزهای برتر دنیا باشند، پادشاه‌ساز هم محسوب می‌شد. این ستاره با دارا بودن عنوان آشپز قرن و جوایز استادی که زیبندة نامش است، با آشپزی و نیز مجموعه رنگ‌های دارای طعم‌هایی که تاکنون به مذاق‌تان نرسیده، در خاطرمان خواهد ماند.

10 سرآشپز برتر دنیا

8. چارلی تروتر
چارلی تروتر که یک آشپز آمریکایی اهل شیکاگو است، بنیانگذار برنامة آشپزی محبوب ” The MasterChef” است. او یک رستوران‌دار، یک ستارة تلویزیونی و یک نویسنده است. وی علیرغم گرفتن مدرک دانشگاهی در علوم سیاسی، عشق خود را در غذا یافت. او که چهارده کتاب دستورالعمل آشپزی و سه کتاب مربوط به مدیریت دارد، یکی از شناخته‌ترین نویسندگانی است که قطعاً آشپز هستند. این مرد که وابسته به سازمان آموزش آشپزی چارلی تروتر است، بر این باور است که آشپزی تنها یک اشتیاق نیست بلکه عشق است و همه سزاوار این عشق هستند.

10 سرآشپز برتر دنیا

 

7. امریل لاگاسی
امریل لاگاسی، یک رستوران‌دار فرانسوی- پرتغالی- آمریکایی است و سرآشپز و مالک رستوران‌های مشهور متعددی در سرتاسر ایالات متحده است. او یک نویسنده، یک ستارة تلویزیونی و نوازندة سازهای ضربی نیز می‌باشد که به فرد چندمنظوره هم معروف است. همة رستوران‌های او بالاترین رتبه‌بندی را در دنیای آشپزی دارند. این چهرة چندمنظوره برندة جایزة جیمز برد شده و به خاطر روش آشپزی Creole and Cajun خود، مشهور است. و چه کسی می‌گوید که به آشپزها پول چندانی داده نمی‌شود؟ غذای امریل لاگاسی، حدود 150 میلیون دلار در سال، پول در می‌آورد. این مبلغ برای سرآشپزها، پول زیادی است. این طور نیست؟

10 سرآشپز برتر دنیا

6. توماس کلر
توماس کلر، یک آشپز آمریکایی، نویسندة کتاب‌های دستورالعمل آشپزی و یک رستوران‌دار است. کلر هیچ آموزش رسمی را از هیچ آموزشگاهی کسب نکرد. شهرتی که او به دست آورد و نیز دانشی که او در مورد غذا کسب کرد، با انجام کار در رستوران‌های گوناگون بود. او مالک رستوران French Laundry در منطقة Napa Valley است و به خاطر کار فوق‌العاده‌اش به عنوان آشپز، جایزة “بهترین سرآشپز کالیفرنیا” را در سال 1997 گرفت. او با دریافت رتبه‌بندی 3 ستاره برای رستوران‌های مخصوص خود و نیز رستوران French Laundry پیرامون افتتاحیة راهنمای Michelin برای نیویورک، در تحت‌تأثیر قرار دادن جوانه‌های چشایی افراد بیشتری در هر سال، پیشرفت داشته است. ممکن است بخواهید یکی از کتاب‌های دستورالعمل آشپزی وی را بگیرید.

10 سرآشپز برتر دنیا

5. سانجیو کاپور
سانجیو کاپور، یک آشپز هندی و تاجر است. به علاوه، او نویسندة کتاب‌های دستورالعمل آشپزی، یک متخصص رستوران و نیز یک میزبان تلویزیونی است. سانجیو از مشهورترین آشپزهای هندی است و برنامه‌های تلویزیونی مثل “Khana Khazana” که می‌توان گفت بلندترین شوهای اجرای آشپزی در آسیا است را تولید کرده است. او در سال 2011 یک شبکة غذا را به HD تأسیس کرد که فقط در مورد غذا بود. خطوط هوایی سنگاپور، او را به عنوان بخشی از هیئت آشپزی بین‌المللی خود به کار گرفته‌اند. او اخیراً داور شوی مسابقة آشپزی ” MasterChef Season 3″ شد.

10 سرآشپز برتر دنیا

4. مارکو پی‌یر وایت
مارکو پی‌یر وایت که یک آشپز ستارة بریتانیایی، رستوران‌دار و یک چهرة تلویزیونی است، بیشترین سهم را در آشپزی بین‌المللی مدرن دارد و به وی پدرخواندة آشپزی معاصر لقب نهاده شده است. او، اولین آشپز مشهور نامیده می‌شود. وایت تصویری از جوان‌ترین فردی را ارائه داد که در هنگامی که 33 سال داشت، سه ستارة Michelin را به دست آورد. او داور شوی مسابقة آشپزی معروف ” The Master Chef Australia: Professionals” شد. آیا می‌دانید چه چیزی او را از دیگران متمایز می‌سازد؟ چیزی که او را از دیگران متمایز می‌سازد، باور وی در به اشتراک‌گذاری چیزی است که به دست می‌آوریم و بنابراین او به چهره‌های آشپزی مثل گوردون رامسی و کورتیس استون به خوبی آموزش داده و آنها او را به خاطر شخصیتش، ستایش می‌کنند.

10 سرآشپز برتر دنیا

3. ولفگانگ پوک
ولفگانگ پوک، یک آشپز آمریکایی- استرالیایی بود که یکی از پردرآمدترین آشپزهای روی زمین در نظر گرفته شده است. در اصل، ولفگانگ پوک چگونگی توسعة آشپزی آمریکایی با ترکیب عناصر روش‌های آسیایی، فرانسوی و کالیفرنیایی و ترکیبات گوناگون با کیفیت برتر از آشپزی‌های سراسر جهان را بهبود بخشید. او که از کودکی با آشپزی کردن با مادرش، آموزش و تعلیم دیده بود، تا جایی پیشرفت کرد که یک نویسندة کتاب‌های دستورالعمل آشپزی، رستوران‌دار و تاجر شد و رستوران وی یکی از 40 رستوران برتر ایالات متحده شناخته شده است. او همچنین به خاطر غذاهای رسمی، برندة جایزة Academy Awards Governor Ball هم شد.

10 سرآشپز برتر دنیا

2. جیمی اولیور
جیمی اولیور، یک سرآشپز انگلیسی و یک رستوران‌دار است. شهرت وی بیشتر به خاطر شوهای تلویزیونی آشپزی متمایزش که بیشتر بر تولید و پخت غذاهای ارگانیک تأکید دارند، است. او مخالف غذاهای حاضری است و بر ترکیبات تازه و 100 درصد طبیعی تأکید می‌کند. او به خاطر مجموعه اجراهای نمایشی بین‌المللی گوناگونی که داشته، معروف است. کتاب‌های دستورالعمل آشپزی خود وی و شوهای تلویزیونی‌اش، موفقیت بزرگی در انگلستان بوده است. کتاب وی تحت عنوان “غذاهای 30 دقیقه‌ای جیمی” در سال 2010 در انگلستان، میلیون‌ها کپی به فروش رفت. به علاوه، اولیور برندة جایزة MBE شد و شوی غذایی معروفش، “انقلاب غذا” نام دارد.

10 سرآشپز برتر دنیا
1.گوردون جیمز رامسی
گوردون رامسی، یک شخصیت افسانه‌ای در دنیای آشپزی است و یک سرآشپز انگلیسی بسیار مشهور می‌باشد. او یک سرآشپز بریتانیایی و یکی از برجسته‌ترین و کوشاترین‌ها در زمینة آشپزی است. او به خاطر شخصیت قوی‌ و مهارت خارق‌العاده‌اش برای آشپزی که او را متمایز از دیگران می‌سازد، مشهور است. او تمایل بی‌پایانی برای اینکه یک فوتبالیست شود، داشت اما سرنوشت، چیز متفاوتی را برای این اعجوبة آشپزی رقم زده بود و درست پس از آسیب جدی در حین فوتبال، به یک سرآشپز مبدل گشت. این مرد، تنها آشپز در انگلستان بود که 10 ستارة Michelin را (امروزه 14 ستاره دارد) کسب کرد و در آشپزی، جادو می‌کند. او برای فراهم آوردن لذیذترین غذاها برای مشتریانش، از آشپزی هم فراتر می‌رود. این مرد با شوهای تلویزیونی مثل کابوس آشپزخانة رامسی، آشپزخانة جهنم و نیز Masterchef USA ، همانند مربی‌اش، مارکو پیر وایت، موفق بوده است. او با روش خودش آشپزی می‌کند و جایگاه برتر را در این فهرست به دست آورده است.

نوشته های اخیر

یک نظر بدهید

تماس با مدیریت

منتظر انتقادات و پیشنهادات شما هستیم !

قابل خواندن نیست؟ تغییر متن. captcha txt
0

نوشتن را شروع کنید و اینتر را بزنید

فروشگاه اینترنتی ژیوار